Saturday, 8 December 2012

JOM JADI ULAT BUKU…


Bila citer pasal rajin membaca nie…ehehhe I mmg bukan orgnya…bab2 nak membaca nie mmg malas…..kalau rajin agaknya dah lama jadi Doctor dah…tapi apa yg menarik kali nie yang I nak share kan dlm blog nie ialah…Big Bad Wolf..The Biggest Books Sale!!! Oh my goodness….sedikit sebanyak telah memberi semangat utk I lebih rajin dan suka membaca…..so jom jadi ulat buku!!…

<Bersemangat utk menyahut misi ..pagi2 lagi dah bangun n drive ke sini>


Masuk percuma ok...just bawak duit utk shopping sahaja...tapi parking kenala bayar beb...;)


Buku2 tersusun rapi dan diasingkan mengikut genre buku….termasuklah bestseller fiction, animation, cooking, biography, pop art, travel, automobile and general interest. Memang bole jadi gila dibuatnya…..harganya sangat murah dengan potongan 75-95%....so bole dikatakan range price majority nya less than RM10….hehehhehe mmg berbaloi…so in future dinasihatkan kita menabung dari sekarang dan mula merancang buku2 yang hendak dibeli dan dibaca…


 <sempat berposing lagi....best!! seronok tgk buku..My 2 girls…masa ni la nak tanamkan minat membaca ye…..>

<banyak nya buku yg nak beli!!! apa2 pun sebelum masukkan buku dalam troley, mama kena scan dulu ok!!>

Info melalui  http://www.bigbadwolfbooks.com;  kita  dinasihatkan utk membawa trolley or beg untuk memudahkan pergerakan shopping…hehehhe 

<Alhamdulillah…sib baik akak bawak trolley…kalau nak angkat satu2 mau pengsan dibuatnya….>

Credit untuk pihak pengurusan Big Bad Wolf…sebagai pengunjung utk pertama kalinya tahun ini..eheheh awesome!! Pengurusan yang sgt teratur…dan bole dikatakan berjaya memikat hati pengunjung utk kembali lagi…

<inilah hasil tangkapan utk kali ini…buku yang dibeli RM3, RM5, RM8, RM10, RM12, RM15, RM20 & RM25….cukup puas hati.>



<bergambar di perkarangan lobby MIECC>


<dlm Mines..bole pulak terjumpa baju Barbie nie….so kenala snap gambo>

Alang2 dah sampai The Mines…sempat naik Cruise lagi ok...untung jadi budak2 nie ek…mama dulu takde maknanya nak dapat enjoy mcm nie…kena belajar rajin2..dapat nombor satu baru bole dapat…dapat ke? Ahahahaha …..



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...