Thursday, 30 May 2013

Juicing everyday…


Lama tak update pasal juicing… actually hari2 buat ok !! Lastweek lebih kepada fruit yogurt or Fruit smoothie…selang seli la sedikit bagi anak-anak seronok.

 Nak buat macam mana? Beli je yogurt plain brand Nestle tu…then blend frozen banana together with strawberries….

Dan inilah hasilnya…rasa memang sebijik macam yogurt strawberry. Memandangkan plain yogurt dan tiada bahan gula langsung, jadi untuk menarik perhatian anak2 tu yang letak hirisan buah strawberries dan juga blueberries….

Minggu ini nak cuba combination yang baru pulak…
Purple Energy Booster  - Purple Cabbage, Lemon, Apple, Mint leaves. Actually buat juicing ni memang kena creative….boleh combine fruits or vegetable mengikut citarasa masing-masing…terpulang macam mana.

Hasilnya memang menakjubkan…rasa apatah lagi!!

Eye Am Healthy Juice, rasa memang wow!! Bahan-bahannya Celery, Halia, Carrot, Cucumber dan Lemon.




Inilah hasilnya….
  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...