Thursday, 3 October 2013

Permata Hati: Photo shoot!!


"Mama esok teacher suh pakai make-up gi school, kena tangkap gambar untuk concert!"......hari ni pagi2 lagi dah bangun...punyala semangat nak pakai make-up....Adik & Kakak memang pantang dengar "make-up"!

Real Kids memang every year akan buat konsert bila dah nak akhir tahun so jenuh la bebudak ni practise kat umah menari...tak cukup2 kat skolah kat umah pun practice tau!!... kalau last year adik belum skolah so kakak jela yg beriya practise...

Tahun ni Adik dah pegi school so meriahla skit...hari2 bila Mama n Papa balik kerja kena paksa tengok Adik & Kakak menari ok!!!  Huhuhuhu.....tak sabar nak nunggu concert on 12 oct 2013!!





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...