Tuesday, 5 November 2013

R.E.A.L Kids Got Talent 2013

Salam Maal Hijrah....cuti-cuti nie baru ada masa lebih nak meng-update blog...hehehehe sambung balik cerita REAL Kids....memandangkan concert pun dah abih...kali ni Kakak berpeluang pula nak memberanikan diri berhadapan dengan orang ramai buat persembahan di ruang legar Sunway Pyramid....

Sebelum buat persembahan....adik pun nak make up gakk!!
 Di ruang legar tu juga ada booth Real Kids....budak-budak boleh play around dan bergambar....aktiviti sand art pun ada juga...


Real Kids Shah Alam punya session pukul 3:00 petang...tapi sebab takut parking takde..kitrg seawal pagi lagi dah terpacak kat Sunway tu hah...over gitewww!!...sambil tu jalan-jalan cuci mata and lunch siap2...


Kakak in action...
-
-

American size anak mama nie...!!




Adik pun nak bergambar gak....tadaaaaa!!!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...