Thursday, 22 May 2014

Kluang Station

Jalan-jalan Jom Makan...

Kali ini nak bawa anak-anak makan santai di Kluang Station...hah ini bukan Kluang Railway yang ada kat Kluang tu yer...kat Klang Valey pun ada ok tapi more on kormesial ala bukan old skool...kira adik beradik macam OldTown tu ler....menu pun lebih kurang sama jek sebab berkonsepkan kopitiam...

Kluang pun ada Laksa tau!!!
Di Kluang Station nie konsepnya "self service" so boleh ambil order di kaunter dan bayar terus.


Bila lepak makan kat luar jek happy!! bila happy jek lepak makan kat luar. Hehehehe



Kakak kalau balik dari school memang lapar, so taknak heavy kita bawak pi kopitiam je la...


Apa yang ada di Kluang Station?

-

-

-

Roti Jala

Roti bakar


Milo Dinosaur!!!!

Lemon
 Dan menu paling wajib bagi budak-budak nie...
-
-
-
-

Telur 3 suku masak!!!

Bab posing memang nombor 1 budak-budak ni 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...