Sunday, 25 May 2014

Weekend lagi!!



Hujung minggu kali ni nak menghabiskan masa dengan anak-anak makan di Pizza Hut pula ye...ada menu baru "Taste of Italy"...tak dapat pergi Italy kita bawa family makan Pizza "Taste of Italy" yeay...


Apa yang ada?


"Taste of Italy"
Florentine Chicken Pizza
Romano Chicken Pizza
Tuscan Beef Pizza
Garlic Cream Fetuccine
Pesto Chicken Spagetti
Italiano Bruschetta
Mama Mia Meatballs



Untuk family of 4 macam kami, Menu Ultimate Course menjadi pilihan....


Us



Superb!!! Mammamia

Romano Chicken Pizza

Yummy....
 Adik memang kreatif...ada je benda yang dia nak buat....tak boleh duduk diam!!Lepas makan sure nak main...


Bab buli boleh bagi Adik gak....

So apa lagi..."Get together with your loved at Pizza Hut"

4 comments:

  1. adik.. nanti tersepit pulak kat situ hehe.. ni yang rasa nak g pizza teruss ni next week. sekarang kat kpg xde pizza hehe.

    btw, thanks singgah blog :D keep in touch! follow sini ye.

    ReplyDelete
  2. Alahaiii...lapar perut tgk pizza tu. Thanks for drop by.

    pssttt...gi ker kilang mamee tu? Iols pergi ☺

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...