Sunday, 15 June 2014

Sincerelybyus Shah Alam


Ini cerita semalam...kita sempat singgah jenguk ke SincerelybyUs Boutique di Shah Alam. Actually grand opening of The New SBU Shah Alam 2.0. Kali ini SBU memilih "strategic location" untuk butik mereka! ianya terletak di B-19, Jalan Serai Wangi 16K, Alam Avenue 2, Section 16, 40200 Shah Alam. Terletak betul-betul di simpang empat traffic light JPJ Padang Jawa...dari jauh lagi dah nampak. 

Beratur nak masuk ok...punyalah ramai orang


So bagi yang nak cepat dapatkan shawl or barangan vendor online yang ada di butik ni boleh sahaja walk in kat Shah Alam ni hah!  

Lebih banyak pilihan ditingkat atas juga!

Macam2 ada!!

Upacara Perasmian...
Sempat bergambar dengan Diana Danielle

Nak jugak bergambar ngan Diana Danielle

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...