Thursday, 5 June 2014

Sogo Sales!!


Hi uolssss....dah makan ke belum? Lunch apa harini? Kita kat office kalau tak ke Sogo, ke Maju Junction takpun ke Bangunan Mara...pusing-pusing situ jela.... 

Harini we all just lepak makan kat foodcourt Sogo...so ni cerita during lunch hour...sekali lalu serious meriah la pulak Sogo harini...rupanya ada Warehouse Clearance Sales bermula hari ini 5 June - 9 June 2014....mak ai patutla ramai giler kat foodcourt ni.

Suasana di Level 7

Hah 73% pun ada ye Mak Jemah.....



Hah pilih jangan tak pilih....banyak duit uols ni sebenarnya ye...ingat musim bonus jek boleh shopping...sekarang dah tak ikut musim dah...bila ada sales jek shopping muahahaha bukan akak ye...kalau akak sure dah kena tarbiah panjang ngan hubby....huhuhuhu xmo3...

So jalan-jalan cuci mata jela after lunch...ni kira exercise namanya...hehehehe

Alahai....penunggu setia yang tahap kesabarannya tinggi....


Gift Redemption Counter....ramai giler orang beratur!! Esok Jumaat lagi ler...apatah lagi weekend nanti....bila ramai orang di Sogo ni sure jam ok nanti...so please manage ur time yer bagi uols yang kerja area sini or sape2 yang nak lalu sini...



Eh kat Lower Ground pun ada sales? Mid Year Clearance SUMMER SALES? Meriah-meriah....


Di Lower Ground


Demo Masakan Prego bersama Chef Riz....




Ok done!!! Jom balik office!!
-
-
-

2 comments:

  1. sogo ni tak abis dgn sale.. sale dan sale.. heaven betul bg yg kaki shopping kan kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup...dalam setahun memang xpernah yg xde sales...hari2 sales...hehehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...