Thursday, 3 July 2014

Madam Kwan



Kali ini jalan-jalan jom makan di Madam Kwan yuk!!…..menunya superb memang tak perlu nak komen banyak lagi. Ini cerita Jumaat lepas, sebelum balik singgah lepak sekejap di KLCC. Kali ini kami order proper sedikit dari pembuka selera, main menu dan hinggalah pencuci mulut, memang agak payahler nak perabihkan hehehehe…….konon proper la kanzz memang kenyang giler ok!!


Rojak Buah memang boleh bagi 5 bintang…bukan apa sebab actually kita kurang nak makan petis ni tapi bila dah cuba kat sini…mak ai sedap ok!! Memang plan nak tapau untuk berbuka puasa nanti..wuhuuu..


Kalau tak order Char Kuay Teow di Madam Kwan ni memang tak sah…wajib ok sebab ini antara hot menu di sini.


Kali ini nak cuba Beef Noodle pulak….ermmm yummyyy bila dapat je makan langsung tak offer Papa rasa dah….giler sedap!!

Untuk balance dengan makanan yang di order…kenalah minum air kesihatan sikit…

 Chinese Tea

Lemongrass Mojito


Akhir sekali menu penutup yang superb gak ialah Banana Fritter…memang meleleh…

-
-
-
-
-
-
-
-





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...