Tuesday, 21 May 2013

Kuey Teow Kaw...

Hah kali nie nak cerita pasal Kuey Teow plak...Nak rasa Kuey Teow yang sedap? ....di mana tuh?...depan Wisma RKT iaitu dibelakang LRT Dang Wangi...



Actually dari dulu sampai sekarang, kitrg taktau pun apa nama kedai pakcik nie...jadi macam2 gelaran yang kitrg berikan...jom makan kat "RKT" la...jom makan "Kuey Teow Bukit" la...apa-apa pun biarla rahsia...hehehhe hanya owner kedai nie sahaja yang tahu...ataupun kitrg yang tak tahu!!!


 Familiar tak? 


Bawah kipas tu la berdirinya pakcik yang goreng Kuey Teow...gigih sungguh pakcik nie menggoreng tau, sebab apa? hah kalau order 10 pinggan...10 kali le pakcik nie masak...bukan sekali masak ok...itulah yang special nya Kuey Teow nie...rasanya sama sahaja dari dulu sampai sekarang...

Apa?? Rasanya? Memang kaw!! sedap beb..cuba2 la rasa...
 Sekali cuba pasti nak datang lagi....

Selain dari Kuey Teow...ade gak Nasi Lemak kaw nie...sedap..cukup rasa nya..sambal dia pun best!! Murah ok..Nasi Lemak lauk telur goreng cuma RM2 sahaja...sila cuba..belum cuba belum tahu....



Hah..amacam takmo cuba ke? kalau lalu di sini singgah2 la....strongly recommended untuk penggemar2 yang suka makan....jalan-jalan jom makan!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...