Sunday, 21 September 2014

KizSports & Gym



Semalam Kakak & Adik happy sangat dapat join Birthday invitation dari kawan baik Kakak iaitu Aleesya yang sambut birthday dengan adiknya di KizSports & Gym yang bertempat di Main Place. Actually Akak tak pernah sampai pun lagi Main Place ni, cuma nampak dari jauh sahaja kalau lalu highway Plus nak balik Johor iaitu di tepi susur USJ. Macam mana nak sampai tu, macam biasa kami gunakan Waze apps.

We are ready to have fun with Aleesya!!
Sebenarnya ada macam-macam di dalam KizSports & Gym ini. Kalau ingin mengetahui lebih lanjut boleh sahaja layari ke laman web KizSport & Gym. Di situ ada bermacam-macam info & programs yang boleh didapati selain daripada Bithday Party package.

Registration
Kawan baik!! Kakak & Adik dengan Birthday Girls
 Apa yang ada dalam KizSports & Gym ni? Tempatnya sangat besar, luas dan bersih...yang pastinya dipenuhi dengan pelbagai peralatan permainan yang sangat best buat anak-anak!! kalau nak tahu sila-silalah merajinkan diri datang ke sini ya. Ada beberapa cawangan iaitu di Subang, Ampang, Bangsar dan Desa Parkcity. Jom kita explore apa yang ada....


Ruang rehat yang selesa untuk parents menunggu


Eh ada pulak 3D wall ni...
 
Game aktiviti semasa Birthday Party
 
Adik & Kakak happy bersama goodies bag from KizSports yaang ada macam2 di dalamnya...



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...