Tuesday, 5 November 2013

Plaza GM Klang


Cuti hujung minggu kalau tak keluar rumah sure tak sah...paling tidak Giant, Tesco, Jusco tak pun jalan pusing tasik Shah Alam....tu jek  la aktiviti hujung minggu...tapi kali nie terasa nak explore jauh sikit...tu dia kat Bukit Tinggi, Klang....Plaza GM. Kalau sebelum ni ada gak la pi Plaza GM kat Chowkit..yang parkingnya kereta kena naik lift...gila ok!! first time ever bawak kereta masuk naik lift....apa yang bezanya dengan Plaza GM Klang nie? Hah ianya lebih besar dan baru...selesa lah kalau nak bawak budak-budak.

Actually Plaza GM Klang ni dulunya satu tingkat jer...


Plaza GM yang baru ni terletak berhampiran sahaja dengan yang lama tu...lebih besar dan mempunyai parking yang banyak. Kalau pergi Klang menggunakan KESAS Highway sangat mudah, dari jauh lagi dah nampak Plaza GM ni...terletak dekat je dengan Jusco Bukit Tinggi tu....

Ruang kedai dalam Plaza GM ni agak teratur dan setiap tingkat dilengkapi dengan kemudahan lift, escalator dan juga toilet. 



Setiap level ada sign board dan nombor kedai, jadi senangla nak cari kedai yang dituju. Antara barangan yang dijual secara borong ialah pakaian perempuan, lelaki & kanak-kanak. Ada juga kedai muslimah yang menjual kelengkapan untuk Umrah dan Haji. Selain itu juga terdapat banyak kedai kasut, kedai kain, kedai mainan, kedai peralatan rumah, accessories, kedai manik, pergh dan banyak lagi....kalau rajin mai la sendiri ek... oh ya..kalau tak beli secara borong pun boleh tapi harganya berbeza la sikit...

Tingkat bawah sekali ialah restaurant, jadi kalau penat berjalan boleh jek lepak-lepak kat tingkat bawah tu.

Antara kedai-kedai yang ada...










Hah sebenarnya jauh-jauh berjalan nak cari butik Hijabers ni....duk tengok dalam FB nampak macam menarik jer shawl dia...harga pun sangat berpatutan...yang penting memang cantik...hehehehe saya suka!!!






3 comments:

  1. kedai manik gmklang my collection trading lot 1f -30&31. tel 03 33251470

    ReplyDelete
  2. GM Klang kini sudah ada bangunan yang setinggi 7 tingkat. Lebih banyak pemborong dan produk yang menarik. Kunjungilah kedai kami di 2F-15, Tingkat 2, GM Klang, Bandar Botanic, Klang. Kami adalah pemborong hiasan wanita yang paling baik di GM Klang. Pelbagai hiasan wanita seperti cekak rambut, rantai leher, rantai tangan, cincin dan sebagainya. Kalau berminat pandora dan vintage charms, datanglah ke kedai 2F-13. Terdapat lebih dari 1000 rekabentuk vintage charms.

    www.borongborong.com.my

    ReplyDelete
  3. Ada urusan di Shah Alam/Klang/USJ Subang Jaya i.e Summit USJ, Alam Sentral, Kota Kemuning, SACC Mall, I-City, Wet World, ADTEC, CIAST, WISMA GM, UITM, UNISEL, MSU, POLITEKNIK Shah Alam atau sebagainya. Tempahlah homestay kami yang berdekatan dengan harga murah & berpatutan (RM180/semalam) dan boleh layari INTERNET @ UNIFI percuma. Layari blog kami untuk info terkini di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com

    p/s: perkhidmatan sewa harian juga disediakan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...