Saturday, 21 June 2014

CIMB Amazing Race


Weekend bila dah tak ada kerja sangat hah ni la jadinya...cari kerja hehehe...actually ini adalah salah satu event CIMB yang dianjurkan oleh Group Human Resource so kalau join boleh dapat 4hours untuk training hours!! ala training hours la sangat kanzz....sebenarnya beriya nak masuk jer tuh...

Pagi-pagi lepas subuh lagi dah berkumpul....alahai ketaq plak gambo!

 Team no.54, sambil nak menunggu flag off kita bergambar ler dulu. Nadia & Najib steady naaaa....

Sebanyak 68 buah group yang menyertai Amazing Race ni, banyak tu wei confirm tak menang..heheheh timba pengalaman sahaja la ye...bila dah tau tips next year boleh masuk lagi!!

Seronok bukan main lagi sebelum nak start tu ye...bergambar sana sini...cek tatau yang bakal melanda nanti heheheh Amazing Race nie memang amazing sungguh dah macam lari half marathon ok!! gila penat...serius bapak penat, udahler tengah penas beb memang superb!!

CIMB Bank HQ di sebelah Sogo....

 Rules & guideline...

Ok masa untuk flag off!!

Untuk Amazing Race ni kitorg kena habiskan challenge di 7 stations, 
1. Police Museum
2. Planetarium
3. SMK (P) Methodist
4. Central Market
5. Padang Merbuk
6. Periuk Kera (selepas Dataran Merdeka)
7. SK Jalan Batu

Memandangkan kebanyakkan challenge yang kitrg kena buat memerlukan kerjasama group so tak sempat le nak snap gambar banyak...

 Salah satu challenge iaitu di Central Market, kena menari Bangra ok!! organizer nak 2 orang jek so akak tolong snap gambo jela ye...yeahhh steady uolsss

 Abang pro tarian Bangra...serius jek nak bagi markah tu!! heheheh

 ewahhh...eh eh eh eh eh

So far habis semua challenges and group kitrg dapat tempat 32 jek...tak dapat top 20 pun...hhehehehhe jadila tu...hebat ko lari sana sini sambil buat itu ini...dengan cuaca panas nya lagi memang amazing sungguh!!

 Selfie dulu sambil rehat-rehat menunggu prizing ceremony

 Penutup oleh our beloved Pn Hamidah Naziadin.....





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...