Thursday, 5 June 2014

Mee Siput

Salam semua! Semoga hari ini lebih baik dari semalam...Ini cerita pagi Khamis, siapa pernah makan Mee Siput?


Hah inilah snek popular di Johor, Mee Siput Muar a.k.a Mee Siput Johor yang menjadi kegemaran ramai especially budak2 sekolah...murah, sedap...bila makan krup krap krup krap bunyinya...hehehehe teringat zaman sekolah dulu2 dapat duit belanja jer sure beli!!

Nak buat sendiri? Berkurunlah ye nak buat baik beli jek...nak beli kat mana? Payah wei nak jumpa Mee Siput kalau kat Shah Alam ni...

So kalau nak yang original homemade dari Muar punya kita boleh bagi contact sorang brother ni...Mee Siput dia memang terbaik dengan sambalnya yang kaw... payah nak jumpa sambal sedap macam ni...!!! 

Packaging? Setiap satu bungkus didatangkan dengan sepacket sambal so senang nak makan. 
-
-

Taknak cuba ke??




3 comments:

  1. I pernah beli mee siput muar ni. siap order dari Johor lagi tuh. Walaupun keras tapi sedap kan. Yes! cili sauce dia pun sedap.

    ReplyDelete
  2. Sedapnya tgk gamba tu..nk contact no org jual tu boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Siti.....ni contact no : Judin (019-2130079) boleh whatapps dia utk order

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...