Monday, 17 August 2015

Adik & Mama Kreatif!


Pejam celik pejam celik dah masuk bulan August... raya pun dah habis dah! Banyak ke rumah terbuka yang uols pergi tu?

Cerita pasal bulan August ni, jangan lupa dapatkan majalah Pa&Ma Edisi Khas Ogos 2015 ni tau! Sebab apa? hah cik Adik Aqila kita dan akak ada dalam tu! heheheh excited akak ok! orang masuk majalah akak pun nak masuk majalah gak katanya...tak jadi cover depan..masuk belah-belah dalam pun tak apa asalkan masuk majalah heheheheh. 



Pengalaman pertama masuk ujibakat di Karangkraf. Masa ni agak over sedikit, memandangkan Karangkraf dekat sahaja dengan rumah, makanya pagi-pagi lagi akak dah terpacak depan Karangkraft nak beratur ambil nombor. Nanti kalau lewat kena beratur panjang pula. 

Ujibakat Photoshoot!



Selepas ujibakat, memang tak budget akan dipanggil untuk photoshoot sebab yang datang semasa ujibakat tu memang sangat ramai dan semuanya comel-comel belaka...memang hebat gila anak-anak yang datang...hah bukan setakat anak-anak dengan mak-mak pun agak hebat juga...so chances tu memang nipis la yer...

Alhamdulillah, setelah beberapa bulan dapat juga panggilan dari krew Majalah Pa&Ma untuk photoshoot...

Sesi Photography

Ruang menunggu sebelum masuk untuk photoshoot







Segment mana tu? Adik & Mama Kreatif!




So jangan lupa dapatkan Majalah Pa&Ma Edisi Khas bulan Ogos ni ya!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...